bhv training boxmeer

Trainingen en cursussen in Boxmeer

Safety Centre Boxmeer heeft allerlei opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid. U kunt hierbij onder meer denken aan een BHV training, AED cursus of verschillende brandweer trainingen. We beschikken over ruim 3000 m2 oefenruimte om allerlei situaties na te bootsen. Wanneer u liever een training bij u op locatie heeft in plaats van bij ons in Boxmeer is dat natuurlijk ook mogelijk.

Kennis & ervaring

De verschillende BHV opleidingen die we aanbieden worden stuk voor stuk gegeven door ervaren vakmensen. Behalve voor bedrijfshulpverleing kunt u bij Safety Centre Boxmeer ook terecht voor VCA en brandweer trainingen. Doordat we al jaren bezig zijn en alle ontwikkelingen op de voet volgen, kunnen wij u perfect voorlichten. Wat betreft het BHV-plan voor uw bedrijf kunnen we de volgende tips geven:

  • Bespreek het plan van te voren met uw personeel, zo weet iedereen wat te doen bij een calamiteit.
  • Zorg ervoor dat u een beheerder voor het BHV-plan benoemd. Zo heeft u iemand die verantwoordelijk is voor jaarlijkse toetsing en eventuele wijzigingen.
  • Er moeten instructiekaarten in uw bedrijf hangen. Bij voorkeur zijn dit instructiekaarten met pictogrammen, zo zijn ze makkelijk te begrijpen voor iedereen.
  • Het is verstandig om plattegronden in uw pand op te hangen waar de vluchtwegen op zijn aangegeven.

Wilt u graag meer tips, informatie of uitgebreide uitleg over onze verschillende opleidingen in Boxmeer? Neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden

U kunt er bij Safety Centre Boxmeer voor kiezen om complete opleidingen of losse modules te volgen. Denk bij losse modules o.a. aan: brandbestrijding, ontruiming en spoedeisende eerste hulp. Het is mogelijk om behalve BHV ook VCA, AED en brandweer trainingen te volgen of een EHBO diploma bij ons te halen. Ook wanneer u een opfriscursus BHV herhaling wilt doen bent u bij ons in Boxmeer aan het juiste adres. We hanteren een persoonlijke aanpak tijdens al onze trainingen en hebben altijd de cursisten centraal staan.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een van onze trainingen of cursussen en wilt u er graag meer over weten? Neem dan direct contact met ons op via 0485 – 522288. Safety Centre Boxmeer kan u ook helpen bij het opstellen van een BHV plan en regelt herhalingscursussen voor uw personeel. Vraag vrijblijvend een offert aan.