Brandweer

Brandweer opleiding door Safety Centre Boxmeer

De brandweer is een organisatie die altijd paraat moet staan bij de meest uiteenlopende calamiteiten. Denk hierbij onder andere aan brand, technische hulpverlening en OGS. Hier proberen wij op in te springen door verschillende trainingen op diverse niveau’s aan te bieden op het Safety Centre Boxmeer. Zodoende kunnen we trainingen verzorgen van manschappen tot en met onderbrandmeester.

De brandweer opleiding verzorgd door professionals

Onze instructeurs zijn actief brandweerman of -vrouw met ruime ervaring op dit gebied. Deze hebben de opleiding gevolgd tot oefenleider of instructeur met minimaal het niveau van onderbrandmeester. Daarom zijn uw medewerkers optimaal voorbereid met deze training. Met de juiste instructeurs wordt direct de juiste informatie overgebracht aan onze cursisten.

Een trainingsprogramma op maat

In overleg met de klant kunnen we een trainingsprogramma samen stellen. Alle trainingen in onze oefen objecten worden met hout gestookt om zo een zo realistisch mogelijke (rook, stroming, temperatuur, vlammen) indruk te geven. Neem direct contact met ons op voor meer informatie