Voor alles op het gebied van BHV!

Redt u regelmatig iemand van een hartaanval of breekt er eens in de zoveel tijd brand uit op uw werk? Waarschijnlijk niet en dat is maar goed ook. Voor het up-to-date houden van uw kennis en vaardigheden op het gebied van BHV is het echter wat minder. Daarom bieden wij jaarlijkse een herhaling training BHV aan.

bhv

Zo bent u iedere keer in korte tijd weer op de hoogte van uw taken en verantwoordelijkheden. Dat geeft u niet alleen een veilig gevoel, maar ook uw collega’s. Zij kunnen erop rekenen dat u in een noodsituatie weet wat u moet doen. Meer weten over onze herhaling training op het gebied van bedrijfshulpverlening? Bel dan: 0485 – 522288.

Waarom een herhaling training BHV?

Als bedrijfshulpverlener is het noodzakelijk dat uw kennis en praktische vaardigheden regelmatig opfrist met een korte herhaling. Daarom organiseren wij niet alleen basisopleidingen, maar ook herhalingscursussen. Onze herhaling van BHV:

  • duurt een dag of twee dagdelen
  • is net als de basisopleiding een combinatie van praktijk en theorie
  • behandelt de modules brand & ontruiming en eerste hulp
  • is voor wie al de basisopleiding heeft gehaald (niet langer dan een jaar en drie maanden geleden)
  • wordt gegeven door een professionele docent
  • vindt plaats in een kleine groep, zodat er veel aandacht is voor iedere cursist

Meer dan alleen herhaling

Wij bieden de mogelijkheid om naast de basisopleiding ook een herhalingscursus te volgen. Wilt u zich ontwikkelen als bedrijfshulpverlener? Dat kan. U kunt trainingen volgen tot ploegleider BHV en/of coördinator/hoofd BHV. Voor sommige bedrijven is het belangrijk dat bedrijfshulpverleners een bepaalde specialisatie hebben, bijvoorbeeld adembescherming en bronbestrijding in de petrochemische industrie. Ook kunnen BHV’ers zich verder specialiseren in deelgebieden door het volgen van cursussen, zoals het gebruik van een AED. Meer informatie over data, plaats en kosten van de opleidingen, trainingen en herhaling kunt u bij ons opvragen: 0485 – 522288.

Daarom Safety Centre Boxmeer

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een herhaling van BHV. Wij bieden een compleet aanbod aan opleidingen, cursussen en herhalingen op het gebied van BHV, VCA, Eerste Hulp/AED (eventueel op locatie) en brandweertrainingen. Voor ons is het belangrijk dat onze trainingen in een prettige en gemoedelijke sfeer worden gegeven. Zo ontstaat er ruimte om te leren en fouten te maken. Wij zetten onze cursisten altijd centraal. U bent bij Safety Centre Boxmeer altijd verzekerd van een opleiding, cursus of training (zowel basis als herhaling) op het hoogste niveau. Bel direct 0485 – 522288 en vraag naar de mogelijkheden.